17 december

Nu har vi passerat tredje advent. Helgen som gick var mycket bra. Ännu en sväng till Helsingborg, ännu en kväll med god mat och någon att krypa upp bredvid i soffan. Jag är glad att jag tog chansen att lära känna denna person.  Jag trivs så bra i hans sällskap. 
 
Myst med familjen i lördags. Glögg, god mat och lite gos med katten. 
 
I söndags så blev granen klädd och några få tomtar hittade fram. Så nu är lägenheten redo för jul. Och den närmar sig med stormsteg. Det känns som att tiden bara springer iväg. Nu är det bara fyra arbetsdagar kvar och sedan är det långledigt för första gången sedan i somras. Ska bli så underbart!  
 
Glöggkväll med tjejerna, eventuellt träffa Fredrik på söndag för en fika eller promenad och sedan uppesittarkväll med familjen på kvällen på söndag. Ser otroligt mycket fram emot helgen. 
 
Träning blev det inte mycket av förra veckan. Ett pass och det blev igår. Styrketräning i 40 minuter och det kändes idag. Hoppas på att få ihop fyra eller fem pass denna veckan och ett är gjort. Spinning 40 minuter. Imorgon väntar distanspass på konditionsmaskinerna. Bra musik i öronen brukar vara det bästa sättet att motivera sig till det. 
 
 
 
 
Allmänt, Träning, Vardagsliv | |
Upp