Power Walk

 
Att vara sådär småkrasslig är ingen hit. Det är det i och för sig inte att vara riktigt sjuk heller, men just nu retar jag mig på det som sitter i halsen och skaver. Det som ger mig lock för öronen till och från, men som inte gjort mig tät i näsan än. Det gör så att jag inte riktigt vågar träna. Jag vill till gymmet och jag behöver gå dit. För att råda bot på lite rastlöshet och för att få svettas lite lagom så fick det idag bli en rask promenad i solnedgången följt av lite plankan här hemma. Skönt att ha gjort någonting i alla fall och jag kände mig lite mindre frustrerad över det faktum att det inte blev något spinningpass. 
 
Förresten är det någon som vet varför det ser ut som man gått fram och tillbaka över stigen istället för på den när man använder Runkeeper? Mycket skumt.. 
 
Efter kvällsmaten tog jag ett bad. Ännu en chans att få svettas lite då jag råkade tappa upp lite för varmt vatten, men det var skönt ändå. En halvtimmes avkoppling med en bra bok. 
 
Nu ska jag fortsätta läsa samma bok fast i sängen. Den är snart slut och det är spännande. Både vill och inte vill att den ska ta slut. 
 
God natt! 
 
 
 
 
Allmänt, Träning | |
Upp