Favoritrestauranger

Vi pratade om favoritrestauranger i Varberg på jobbet häromdagen. En av mina arbetskamrater frågade mig vart jag tyckte bäst om att äta. Jag funderade lite och kom fram till att det beror på vad jag vill äta. Jag har nog en lista, men kan egentligen inte säga vilken som är allra bäst. Idag dök det upp en ny restaurang på min lista över favoriter. Om jag får välja ställe att äta på i min hemstad så blir det något av dessa:

Nami
Sushi Minami
Johns Place
Grappa
Big Boys
Bodegan (på sommaren)
Zorba
 
Den restaurang som dök upp på listan idag är Nami. Första gången jag var där, men definitivt inte sista gången. Tapas fast på japanskt vis. Maten var mycket god, inredningen snygg och servicen mycket bra.
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

27 april

Jag har haft en mycket fin helg. Inledde den med nästan 50 km mountainbike med Ralph och Håkan igår. Det var kul, men tufft. Benen kändes mycket bra till en början och jag hade rejält tryck i benen på banvallen ut och i uppförsbackarna. Allt kändes så bra fram tills det var dags för den sista milen ungefär. Då dog benen en aning. Vissa partier var rätt tuffa då det var blött och jag ovan vid den lite skumpiga terrängen. Bara att börja vänja kroppen igen. 
 
Eftermiddagen spenderades med Fredrik ute på Rödskär med våra kameror i högsta hugg. Fick en del fina bilder.
Efter fotopromenaden så blev det pizza på Stantons och Iron Man 3 i 3D på bion. Mycket god mat och mycket bra film. Robert Downey Jr är så snygg! ;)
 
Idag var tanken att jag skulle cykla racer, men eftersom sittbenen inte ville sitta på en sadel så fick det bli promenad isället. Skrapade ihop strax över 9 km tillsammans med Ulrika. Eftermiddagen spenderades i Valinge med att umgås en stund med Angelica och leka med hennes dotter. Mycket mysigt.
 
Nu väntar sängen och en bra bok och sedan är det visst måndag igen.. Längtar till fredag! 
 

Allmänt | | Kommentera |

25 april

Igår var jag tillbaka på gymmet igen. Så skönt att få låta musklerna ta ut sig lite igen. Vågade inte ge mig ut och cykla på grund av hur veckan började och jag var glad att jag valde gymmet när jag slutade jobbet och regnet öste ner. Idag hade jag bättre tur med vädret som bjöd på strålande sol när jag gav mig ut på min löprunda. Skrapade ihop 5,1 km på strax under 30 minuter. Så skönt. Var lite tugnt i början, men när jag var klar kändes det som att jag nog kunnat springa lite till ändå. Härligt att veta att jag klarar 5 km på runt 3 minuter. :)
 
Sprang utmed strandpromenaden en bit, en av de vackraste platserna jag vet här i Varberg. 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp