31 januari

 
Igår var en hård träningsdag. Två jobbiga pass på varandra. Först 30 minuter x-fit med ett stort antal burpees och sedan 55 minuter spinning activio. Jag har mycket snygga blåmärken på knäna och imorse när jag klev ur sängen så värkte det i i stort sett hela kroppen. Skönt att det känns att man gjort något. Och det kändes dessutom extra skönt att gå på rygg- och nackmassage idag. Så nu när jag sitter här i soffan så känns kroppen mycket skönt avslappnad. 
 
Har tillbringat kvällen med att baka dumlekakor med noblesse och fixa lite i köket. Börjar snart bli dags att sova tror jag. Det var svårt att somna igår så jag hoppas på att det går bättre ikväll. 
 
Bara en vecka kvar nu.. 
Allmänt | | Kommentera |

I'm back!

Äntligen fanns det kraft i benen! Dagens spinningpass kändes så bra jämfört med hur det har känts de senaste gångerna jag kört. Visst brände det bra i benen och visst kändes andningen en aning mer ansträngd än vanligt, men jag lyckades pressa mig och tog mig upp till 88 procent av max. Var längesedan jag tog mig högre än 85 procent av max på ett spinningpass. Det är xfiten som stått för det det senaste. Efter passet kände jag mig helt slut. Hjärnan lade av totalt en stund och jag kände mig helt nollställd. Nollställd på ett skönt och bra sätt och inte på ett sätt som jag ibland kan känna mig efter jobbet. Jag älskar att träna sådana här dagar! Dock är det inte lika kul att det är måndag och januari. Den dagen i veckan då det är absolut kaos på gymmet och man knappt kan röra sig i omklädningsrummet. Längtar efter att januari och februari ska vara över och folk ska börja träna ute eller helt enkelt glömmer bort att de lovat att de ska träna som nyårslöfte... 
 
 
En inte allt för pigg Alexandra
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

27 januari

Söndag kväll och ute har det snöat hela eftermiddagen och kvällen. Nu verkar det dock ha slutat eller i alla fall lugnat ner sig. Kommer bli kul att sopa fram bilen imorgon på morgonen. 
 
Helgen har varit fin. Pizza, öl och film med Ulrika i fredags. Shopping, fotografering med Fredrik och lek, stoj och mys med fina vänner och deras barn igår och idag har jag fått iordning på min lägenhet. Så nu kan den nya veckan ta och komma så att jag kommer en vecka närmre nästa resa söderut. 
 
Det har varit dåligt med träning den här helgen. En promenad till och från centrum igår och inget idag. Men kroppen kändes inte alls bra under fredagens spinningpass och jag har känt mig hängig både igår och idag. Men imorgon börjar jag veckan med spinning och sedan ska jag förhoppningsvis hinna med både styrketräning och x-fit innan det är dags för massage på torsdag. Håll tummarna för att jag faktiskt är frisk nu! 
 
 
 
Mina nya skor
 
 
Fina! 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp